Banner
In memoriam Else Rose Kuiper
Deutsch (DE-CH-AT) English (United Kingdom) Italian - Italy

Better Projects ..

Project   | Background   | Activities   | Outcomes   | Partners   | Contact
 
Betere Projecten ... Beter Beleid

Het Links-up dialoog stelt beleidsmakers in staat om driect inzicht te krijgen in een verzameling van werkelijke ervaringen vanuit Europa ter onderbouweing van hun beleid. Het levert praktijkbeoefenaars en professionals de mogelihkheid om direct en zichtbaar bij te dragen aan de huidige beleidsontwikkelingen.

Hoe werkt het?

Ervaringen stelt deelnemers van leren 2.0 projecten door heel Europa in staat om individuele ervaringen toe te voegen over wat wel/niet werkt in het veld. Vaak zijn deze lokaal, persoonlijk en niet direct vergelijkbaar, maar deze diversiteit aan ervaringen biedt een rijke bron voor verdere reflectie.

Observaties zijn bijdragen waarin professionals uit verschillende landen de ervaringen combineren met de algemene trends door de terugkerende patronen in de lokale context te herkennen, elk met hun eigen gebruiken, ontwikkelingen en regelgeving.

Reflecties vragen professionals om ervaringen en waarnemingen te analyseren en om de context en motivering aan te leveren, door het beschrijven waarom deze gebeurtenissen plaatsvinden en wat de mogelijke oplossingen zouden kunnen zijn.

Beleidsadvies zijn bijdragen van professionals en beleidsmakers die een outline verschaffen van mogelijke beleidsadviezen om de negatieve effecten tegen te gaan of om positieve ervaringen te stimuleren.